zespol-pcp

psycholog, psychoterapeuta,
certyfikowany psychoterapeuta Polskiego Towarzystwa Psychologicznego,
 Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego
i Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej, certyfikowany superwizor Polskiego Towarzystwa Psychologicznego, superwizor psychoterapii KCP i PCP, członek Rady Programowej Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej, prezes Zachodniopomorskiego Oddziału PTPPd,
współzałożyciel Centrum,
koordynator merytoryczny szkoleń.

Superwizor dwóch grup szkoleniowych Krakowskiego Centrum Psychodynamicznego oraz Pomorskiego Centrum Psychodynamicznego w Szczecinie. Superwizor SPSZOZ,,ZDROJE” ul. Mączna 4 w Szczecinie. Superwizor zespołu psychoterapeutów działu Interwencji Kryzysowej Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Szczecinie.

e-mail: k.zabinska@pcp.szczecin.pl

Jeremi Kośmicki

lek. med. Jeremi Kośmicki
psychiatra, psychoterapeuta,
superwizor psychoterapii KCP i PCP,
V-prezes Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej, certyfikowany psychoterapeuta Polskiego Towarzystwo Psychoterapii Psychodynamicznej nr 52,
certyfikowany superwizor Polskiego Towarzystwo Psychoterapii Psychodynamicznej nr 18, certyfikowany superwizor socjoterapii
Polskiego Towarzystwa Psychologicznego
, członek grupy superwizyjno-szkoleniowej w zakresie TFP pod przewodnictwem prof. Erica A. Fertuck’a (Associate Professor Department of Psychology New York State Psychiatric Institute Columbia University Medical Center) http://www.borderlinedisorders.com/personality-disorders-institute-professionals.php, współzałożyciel Centrum,
koordynator merytoryczny szkoleń.

Superwizor dwóch grup szkoleniowych Krakowskiego Centrum Psychodynamicznego oraz Pomorskiego Centrum Psychodynamicznego w Szczecinie oraz dwóch grup szkoleniowych w Poznaniu.

j.kosmicki@pcp.szczecin.pl

Współpracownicy Studium Socjoterapii

Jowita Kubiak

Psycholog, psychoterapeuta. Absolwentka Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu oraz Szkoły Psychoterapii Psychodynamicznej, organizowanej przez Krakowskie Centrum Psychodynamiczne, rekomendowanej przez Polskie Towarzystwo Psychologiczne. Prowadzi psychoterapię indywidualną osób dorosłych. Każdy proces psychoterapii poddaje superwizji prowadzonej przez doświadczonych superwizorów w Pomorskim Centrum Psychodynamicznym. Członek Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej, członek zarządu szczecińskiego oddziału PPTPd.

Kontakt: +48 505 059 310

Agnieszka Kuca

Psycholog, psychoterapeuta. Ukończyła dyplomem Szkołę Psychoterapii Psychodynamicznej w Krakowskim Centrum Psychodynamicznym, rekomendowaną przez Polskie Towarzystwo Psychologiczne oraz Studium Socjoterapii i Treningu Interpersonalnego w Pomorskim Centrum Psychodynamicznym.  Doświadczenia zawodowe zdobywała m.in. na Oddziale Psychiatryczny SPS ZOZ „Zdroje”, w Ośrodkach Interwencji Kryzysowej oraz prowadząc własną praktykę psychoterapeutyczną. Poddaje regularnej superwizji swoją pracę psychoterapeutyczną z pacjentami w Pomorskim Centrum Psychodynamicznym. Jest członkiem zwyczajnym Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej.

Kontakt: +48 506 951 764

Marzena Paluszkiewicz

Socjolog, psychoterapeutka. Absolwentka Krakowskiego Centrum Psychodynamicznego. Prowadzi psychoterapię indywidualną osób dorosłych i par. Każdy proces psychoterapii poddaje superewizji prowadzonej przez doświadczonych superwizorów Sekcji Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, Polskiego Towarzystwa Psychologicznego i Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej. Członek Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej, członek Zachodniopomorskiego Oddziału PTPPd.

Kontakt: +48 601 953 581

Arkadiusz Siekierzycki

Psycholog, psychoterapeuta. Absolwent Szkoły Psychoterapii Psychodynamicznej w Krakowie rekomendowanej przez Polskie Towarzystwo Psychologiczne oraz Studium Socjoterapii i Treningu Interpersonalnego w Krakowskim Centrum Psychodynamicznym.  Doświadczenie i wiedzę pogłębia pracując w Poradni Zdrowia Psychicznego „Centrum Psychiatryczne” w Szczecinie oraz Centrum Psychologiczno-Terapeutycznym. Posiada doświadczenie i kwalifikacje w prowadzeniu psychoterapii indywidualnej i grupowej  dorosłych i młodzieży. Pracuje pod stałą  superwizją  superwizorów rekomendowanych przez Polskie Towarzystwo Psychologiczne, Polskie Towarzystwo Psychiatryczne i Polskie Towarzystwo Psychoterapii Psychodynamicznej.  Członek Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychodynamicznej, wiceprezes Zachodniopomorskiego Oddziału PTPPd.

Kontakt: +48 507 074 950